Početak nove radne nedjelje porodica Rokvić je dočekala u slavljeničkoj atmosferi. Naime, udovic, jednog od naših najpoznatijih pjevača, Marinka Rokvića, Slavica Rokvić je proslavila svoj 58. rođendan, pa su se s tim povodom njeni najmiliji okupili u punom sastavu.

Slavica Rokvić
„Danas nam je divan dan, našoj mami‒baki rođendan! Živela!“, napisao je njen sin Nikola na svom Instagram profilu pored fotografije slavljenice i njenih unuka.

Slavicini sinovi, Nikola i Marko su dali s ev od sebe da ovaj dan svojoj majci učine posebnim i nezaboravnim, pa su tako odlučili da organizuju proslavu u porodičnoj kući na Banovom brdu, gdje je Slavica, nakon Marinkove sm*ti nastavila da živi sama. Njena djeca su mislila na svaki detalj, pa tako da nije izostala ni rođendanska torta, ali ni rođendanska čestitka njenog mlađeg sina Marka.

„Zdrava nam bila majko! Srećan rođendan!“

 

Otkada je Slavica ostala bez svog voljenog muža Marinka, njoj su najveća podrška u svemu upravo njeni sinovi Marko i Nikola. Ona ssa njima dijeli svoje najljpše momente, a posebnu radost u njen život unose joj njihova djeca, koja joj i daju snagu da nastavi dalje, i da nekako prebrodi sve što je snašlo. Marinko Rokvić je prem*nuo poslije teže bolesi i za sobom ostavio neutješnu suprugu i sinove. Njegova mnogobrojna publika i dalje pamti pjesme i čuva uspomenu na ovog velikog pjevača. Supruga Slavica Rokvić redovno na društvenim mrežama dijeli različite porodične trenutke, pa često sa pratiocima podijeli i svoju tugu za Marinkom uz neke emotivne opise. Slavica je Marinku bila najveća podrška i najveći oslonac.

Preporučujemo