Brak roditelja najboljeg tenisera svijeta, NOvaka Đokovića, Dijane i Srđana Đokovića traje skoro četrdeset godina, ali prema najnovijim fotografijama koje su nastale na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” nekako uspjevaju da i danas održe strast pravog zaljubljenog para. Koliko se vole i poštuju vidi se prilikom svakog njihovog pojavljivanja u javnosti. No, do sada niko nije video kako ovaj poznati par javno razmjenjuje nježnosti.


Brak teniserovih roditelja je na odličnm nivozu, što su dokazali i u trenutku kada su uslikani, i ljubili se, Ovaj rijtki trenutak je zabilježen na beogradskom aerodromu gdje je Nvakov otac dočekao svoju suprugu i pretpostavlja se njenu sestru, koju su stigle sa odmora koji im je bio prijeko potreban.

Naime, Srđan Đoković je kao i svaki džentlmen odmah preuzeo kofere od svoje prelijepe supruge, pa su se zatim odmah zaputili u njihov dom. Brak Novakovih roditelja, Dijane i Srđana Đokovića već decenijama unazad je na stalnim iskupenjima, ali je na sreću svim uspio i da odoli, a zajedno su mnog toga prošli, i uz sve to odgojili svoja tri sina, na koje su izrazito ponosni. Upravo iz tog razloga, ovaj par je danas jači nego ikad prije. Srđan i Dijana su se upoznali na skijanju na Kopaoniku. O njihovom prvom susretu pre dve godine govorio je Srđan u jednoj TV emisiji.

“Bila je u skijaškom kombinezonu, na vrhu planine Kopaonik. Prvo sam zapazio njenu siluetu. Došla je da skija i da polaže za učitelja skijanja i ‘nasankala’ se”, rekao je uz osmeh Novakov otac.

Dijana je u emisiji “Dok anđeli spavaju” na Sputnjiku jednom prilikom govorila o tome kako se osjećala kada neplanirano ostala trudna sa Novakom.

“Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog sa kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše”, otkrila je Dijana.

Preporučujemo