Nakon iznenadne sm*ti njenog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, koji je inače bio dugogodšinji političar, koji je bio jako cijenjen u Srbiji i poštovam,. folk zvijezda Ana Bekuta je pdlučila da se na neko vrijeme povuče sa javne scene i u sebe, pa je tako otkazala bila sve nastupe, kao i sva ugovorena gostovanja u emisijama, kako bi smogla snage da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak koji joj je život priredio. Ipak sada, nakon devet mjeseci od velike tragedije, velike patnje i bola, odluka naše pjevačice Ane Bekute je da nastavi dalje i da se malo više posveti sebi , izlascima i druženju sa prijateljima, prenose domaći mediji.

ANA BEKUTA JE 1976.GODINE RODILA SINA I OSTAVILA GA U DOMU: ON IZGLEDA OVAKO I O MAJCI IMA DA KAŽE SAMO JEDNO | Hayat.ba
– Ana je poslušala savet svojih unuka koji su stalno uz nju i teraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja “Zvezda Granda” i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno rešila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život – ispričao je izvor iz Granda ističući kako su Anini unuci najzaslužniji što je pevačica živnula:

Oglasila se Ana Bekuta: Nakon što je preminuo Milutin Mrkonjić smogla je snage da izusti samo jedno...

– To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubedili i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželela da baki vrati stari sjaj, pa je ubedila da promeni imidž – kaže dobro upućeni izvor za “Svet” i dodaje kako su sve kolege iz žirija oduševljene odlukom Ane Bekute te da se raduju što pevačicu viđaju na svim gradskim dešavanjima i što se više ne zatvara u svoja četiri zida.

Ana Bekuta Biografija - Biografija.org

Preporučujemo