Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova sa naše javne scene. Za ovaj par se nikada nije mogao povezati nijedan skandal i žive jednim mirnim i staloženim životom van kamera. Oni su nedavno odlučili i da predstave svog sina jedinca, Ivana, na kojeg su kako se da primjetiti beskrajno ponosni kao i on na njih. Upravo iz tog razloga,bez imalo sumnje, imaju mnogo razloga,a upravo se jedan krije i u Činjenici da je Ivan u roku stigao završne godine na Pravnom fakultetu, redajući same desetke.

Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je  šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO) || Story.rs
– Kad bi me pitali da li sam strog, govorio sam da nema vremena za spartansko vaspitanje, već samo za ljubav. Nećete pogriješiti ako dijete bezuslovno volite, tako ćete samo napraviti čovjeka koji će sutra tu istu ljubav prenositi dalje – smatra ponosni otac Aca.

Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je  šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO) || Story.rs
Profil na društvenoj mreći Instagram, Ivana Ilića svjedoči da u njegov živvotu, osim mjesta za fakultet ipak ima mjesta i za romanse. On je u augustu ove godine sa svojom djevojkom Sraganom odlučio da se odmori ljetuje u Budvi, a uz njihovu zajednčku fotografiju je samo kratko poručio : Moja ljubav. Kada su njegove roditelje, koji su u braku još od 1989. godine, domaći mediji pitali hoće li biti veće slavlje kad Ivan diplomira ili kad se oženi, Aca Ilić nam je otkrio:

– I jedno i drugo, sve po redu. Prvo fakultet, pa ženidba. A čim diplomira, javno obećavam, mama i tata će da mu prepišu stan.

OVO JE SIN ACE ILIĆA I BILJANE JEVTIĆ: Pevanje ga ne zanima, studira ovaj  fakultet!

Ostaje nam da ispratimo da li će Aca ispuniti ovo obećanje.

Preporučujemo