Čovek je obavio DNK test i saznao da nije otac, a onda se dogodilo neočekivano. Jednoj ženi se ceo život iz korena promenio nakon što je potvrđeno da njen suprug nije biološki otac njihovog deteta – pri čemu ona ističe da ga nikada nije prevarila! Nakon što je njen muž odlučio uraditi DNK test, sumnjajući u poreklo njihove ćerke, rezultati su potvrdili njegove sumnje. To je dovelo do potpunog gubitka poverenja u njegovu suprugu, a on je optužio da ga je prevarila.

“Nikada ga nisam prevarila. On sada sumnja u našu vezu i želi da se razvedemo. Ne razumem kako je ovo moglo da se dogodi, i ceo dan samo plačem. Volim svog supruga. Zajedno smo od vremena koledža. On je ljubav mog života, šarmantan i ljubazan. Pre nego što smo postali par, spavala sam sa još dvojicom muškaraca, ali to je bilo pre naše veze. Ne postoji drugi mogući otac za našu ćerku. Kad sam ostala trudna, bili smo u braku i aktivno smo radili na proširenju porodice”, napisala je očajna žena.

Takođe, dodala je da ne razume zašto je njen suprug uopšte odlučio da uradi taj “glupi test jer ga nikada ne bih prevarila”. Međutim, rezultati su stigli, i sada on je čvrsto uveren da nije otac. “Nemam pojma kako da ga ubedim da je došlo do greške u testiranju. Strašno se bojim”. Žena je takođe podelila da se njen suprug poslednjih meseci ponašao drugačije i da je često optuživao da ga vara. Zbog toga je odlučila da dokaže svoju nevinost, čak su i radili dodatne testove, ali stvari su se dodatno zakomplikovale.

“Odradili smo nekoliko drugih testova, uključujući testove krvi za mene, supruga i našu ćerku. Takođe smo zakazali sastanak sa stručnjakom za himerizam (himera je organizam sačinjen od ćelija koje imaju više od jednog različitog genotipa, napomena autora), ali je on otkazan jer, kao što neki od vas pretpostavljaju, moja ćerka nije biološki moja. Ne razumem kako se to dogodilo, ali tužimo bolnicu u kojoj sam se porodila. Brinem se za sudbinu svoje bebe, ovo je strašno. Moj suprug se vratio, ali moj svet je i dalje prevrnut naglavačke, i samo želim da nikada nije uradio taj glupi test”, napisala je žena.

Izrazila je i strah da joj može biti oduzeta ćerka, ali istovremeno želi saznati gde se nalazi njena biološka ćerka i kako se oseća.Ova priča je izazvala nevericu među ljudima.”Ovo je potpuno šokantno! Niko nije mogao predvideti ovakav ishod”, “Sličan slučaj vantelesne oplodnje se nedavno desio. Majke su zapravo nosile embrione koje nisu bile njihove”, pisali su u komentarima.

Preporučujemo