Naša diva, Jelena Karleuša je odlučila da nastavi da se miri i akopava ra*ne sje*ire sa svojim kolegama na javnoj sceni, koje su je svojevremeno iznervirale, zbog svog ponašanja i stavova, pa ih j ona u svom stilu žestoko potkačila na svom Instagram profilu. Kad se pomirila s Severinom Vučković, na red je sada došao i mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, koga je ljetos iskritikovala zbog toga što je umislio da je velika zvijezda, pa ga je u svom otvorenom pismu nazvala “malim paćošem, koji ni ton u du*e ne može da ubode”.

Vojaž, Nući
Da su ove njene teške, ali ipak poučne riječi urodile plodom, dalo se zaključiti i po tome što je ovaj mladi reper tokom njihovog susreta na jednoj modnoj reviji u Beogradu, prišao našoj divi i izvinio se i tako je zamolio za oproštaj. Kako je naveo izvor koji se zadesio na ovom događaju , oni su sreli u bekstejdžu nakon modnog spektakla, na kome je svoj performans imala i JK, koja se na modnoj pisti pojavila iz ogromne cipele.

Jelena Karleuša imala tri carska reza: Nikada ne krijem ožiljke, ponosim se  njima - Azra Magazin
– Vojaž je nakon revije u bekstejdžu prišao Karleuši. Iako je u prvi mah JK bila u šoku da se usudio da joj priđe posle svega, on joj je u pomirljivom tonu objasnio da je bila u pravu za sve što mu je napisala i da su mu njene reči pomogle da razmisli o svemu, da se spusti na zemlju i vrati u normalu. Naglasio je da je on njen fan odavno i da je za njega ona mama srpskog šoubiza – kaže izvor.

Da je do pomirenja došlo, svjedoče i sami Jelenini i Mihajlovi postupci, pa je tako nakon njihovog razgovora Vojaž odmah okačio na svoj Instagram stori Karleušin performans na modnoj pisti, a pjevačica ga je nedugo poslije toga i ripostovala na svom storiju. Podsjetimo, Karleuša ljetos nije birala riječi o svojim kolegama koji su nastupali na jednom muzičkom festivalu u Beogradu, a posebno joj je bilo zasmetalo Vojaževo ponašanje.

Mihajlo Veruović Vojaž
– Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ludačko ulaganje i odricanje, zdrav razum i noge na zemlji – to je ono zbog čega se traje zauvek. Hvala na pažnji! – završila je tada Karleuša u svom stilu.

Preporučujemo