Najpoznatija rijaliti zvijezda Miljana Kulić je prije dva dana nakon teškog perioda, koji je na svu sreću iza nje sada., proslavila svoj 29. rođendanu krugu svojih najdražih. Ona je svoj rođendan proslavila u tako malom krugu zbog svog oslabljenog imuniteta nakon operacije želuca i zbog toga je bila spriječena da napravi veliku žurku, koja njoj i doliči. Slučajnost ili ne, ali njena nekadašnja simpatija Mišel Gvozdenović je baš na njen rođendan stao na ludi kamen i izgovorio sudbonosno “da” svojoj vjerenici. Miljana je odlučila da progovori i o ocu svog djeteta, aktuelnom učesniku Zadruge, Ivanu Marinkoviću.


– Videla sam da se oženio Mišel Gvozdenović, i to baš na moj rođendan! Nenad mi je rekao, pošto čita novine. Ja mislim da mu je suđeno da se oženi baš na moj rođendan – kaže Miljana i dodaje da njegova izabranica ne treba da strepi od nje.

Videla sam mu i ženu, pa slatka je. Neću ih proganjati, nek ne brine, na pamet mi ne pada. Nisam više iz tog sveta, sad sam ja zvezda, pa mene jure. Na svadbu mu ne bih išla jer me taj čovek više ne zanima, nisam više bolesna i ne progranjam javne ličnosti – nastavlja Milljana.

DVA DANA SU JOJ SE BORILI ZA ŽIVOT: Drama Miljane Kulić - Express

Ona je također prokomentarisala i aktuelne sukobe Kristijana Golubovića i Miljana Vračevića sa njenim nekadašnjim partnerom Ivanom Marinkovićem, s kojim je dobila i sina Željka. Miljana je bila saglasna sa njihovim mišljenjem, i nije imala nijednu lijep riječ da kaže za njega, jer je kako ona misli Ivan jako loš čovjek.


– U pravu su ljudi, u potpunosti se slažem sa Kristijanom. Kristijan je mom sinu poklonio više nego Ivan, njegov otac! Kristijan, kad god ga vidi, da mu nešto, provede malo vremena sa njim, a Ivan je bio dva puta – jednom kada se rodio, a drugi put kada sam ga ja namolila da dođe… I to svrati usput, kad ide kod Jelene u Leskovac. Ivan je jedno đubre obično, šta da kažem. Ništa nisam očekivala od njega – niti mi treba alimentacija, ništa… Namerno nisam upisala ime oca jer nije hteo da dođe da ga izvedemo iz bolnice – objašnjava Miljana i dodaje:

– Čuvaću Željka, biću mu i otac i majka. Nenad provodi vreme sa njim, jer Željku treba muška figura, a Nenad ga mnogo voli. Ivan me ne zanima, kao da nisam ni bila sa njim… Sada me je sramota sa kim sam bila. Miljan Vračević je takođe u pravu, pozdravlja kerove preko televizije, a decu ne – završava Miljana.

Preporučujemo