Kao što smo već i pisal, sin pokojnog pokojnog kralja narodn muzike, Šabana Šaulića, Mihajlo se oženio u nedelji koja je iza nas. On se na vječnu ljubav zakleo svojoj izabranici Marini Velimirović. Inače, ono što je javnosti manje poznate je to da se Mihajlo inače bavi jako odgovornim poslom. Naime, on je generalni konzul Srbije u Cirihu, i već određeni period svog života on živi na relaciji Švicarska-Beograd. On je do nekoliko mjeseci uazad živio u hotelu koji se nalazi u blizini konzulata u Švicarskoj, kako tvrde tamošnji izvori.


Kada se datum vjenčanja uveliko približio, Mihajlo je odlučio da otkaže hotel u kojem je boroavio, i pronašao stan koji će odgovovarati njemu i njegovoj ženi koja trudna.

Prve slike Mihajla Šaulića i trudne Marine: Mlada blista u vjenčanici, mladoženja ima specijalno odijelo
Inače Marina koja je na njihovom vjenčanju odlučila da uzme Mihajlovo prezime je rođena na Ubu, i odmalena je važila za svojvrsnu ljepoticu. Ona je odrasla prosjećnoj porodici, a za vrtić, čija je ona vlasnica lično se izborila sama sa svojim trudom i radom.

Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić
– Oduvek je bila prelepa, i sestra joj je izuzetno lepa. Marina je zračila harizmom, bila je simpatija mnogima. Nije tačno da su joj roditelji dali novac za vrtić i da je sve dobila na gotovo. Ona je mnogo učila i borila se za to, vredno je radila. Marinina najveća poslovna sreća je što država subveniše vrtiće, te je ona imala veliku pomoć od Srbije u pokretanju posla. Nije imala velike rashode. Ona je svojim marljivim radom lepo razradila taj vrtić. Njena starija sestra je udata i ima dvoje dece, oni su takođe u Beogradu, a Marina ju je zaposlila u svom vrtiću – rekao je izvor za domaće medije.

 

 

Preporučujemo