Mlada pjevačica Brbabara Bobak je još prije par mjeseci prekinula svoju ljubavnu vezu sa svojim kolegom Darkom Lazićem, i on je našao novu djevojku. Iako oni više nemaju ništa zajedničko, uz Barbarino ime i dalje stoji da je “Darkova bivša vjerenica”. Ipak, ona je sada ravnodsušna kada je riječ o njemu, i nema nikakvo mišljenje o Darku, pa je tako cijelu tu priču ostavila daleko iza sebe i reklo bi se da ne žželi da čuje za nju.


– Pa sad, planovi, to je bila više onako neka priča. Zaboravila sam to, bukvalno sam izbrisala iz glave. Tako da i da me pitaš, ja ne poznajem više tog čoveka. Da bi mi bilo lakše bez te veze u životu – bilo bi tako da… Ali hajde, ne kajem se – kaže Barbara otkriva da li je u nekom trenutku pomislila da bi bilo bolje da joj se ništa od toga nije desilo.

– Milion trenutaka, bukvalno. Ali, izbrisala sam iz glave sve to tako da, kao da me pitaš o nekoj nepoznatoj osobi. Niti me interesuje, niti pratim, niti smo u kontaktu, niti sa bilo kim u svom okruženju razgovaram o njemu, tako da baš nemam šta da ti kažem na tu temu – ističe pjevačica.

Barbara je zbog kako veze, tako i zbog raskida sa Darkom ona dosta prisutna u medijima, alio njoj s ipak svašta pisalo. Ona je sad otkrila šta je to što je najviše pogodilo, što je pročitala o sebi u medijima.

Barbara Bobak otkrila detalje raskida s Darkom Lazićem: Ne želim da budem žrtva
– To je bio jedan od prvih naslova kako su kao komšije oplele po meni, pa je jedan pametnjaković pričao kako sam ja laka ženska i svako veče dovodim novi auto kući, a mene dovoze kolege sa svirki. A šta ćeš, ljudi su glupi i jako su zavidni, pa kad neko iz tvog okruženja uspe iako ja tad nisam ništa konkretno uspela, samo sam se provlačila kroz novine, ali je to njemu očigledno zasmetalo, a pritom može tata da mi bude. Dobiješ tako priliku da pričaš o nekome, pa umesto da kažeš nešto lepo, ti izabereš da kažeš nešto ružno. Mislim, hoćeš li imati ništa od toga, ali eto dobio je svojih pet minuta slave u selu i dobiće ih sad opet. Nema na čemu – rekla je Bobakova.

Preporučujemo