Kao što svi već znamo, u posljednjih nekoliko dana se dosta spekulisalo o tome da li je došao kraj snimanju najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu ” Zvezda Granda”, zbog neodgovarajućeg termina i neuspjelog dogovora sa TW kućom koja emituje ovo takmičenje, sada se oglasila jedan od članica žirija ovog formata, Svetlana Ceca Ražnatović.


– Moja kuma i ja. Pozdrav svima. Uskoro se vidimo u “Zvezdama Granda”. Krećemo – poručila je Ceca na svom Instagram profilu svojim pratiocima uz svoj široki prepoznatljivi osmijeh, dok je njena koleginica Viki Miljković dodala:

– Jedva čekamo. Pozdrav!

Dok se čekaju Zvezde Granda: Ceca se osigurala, a ostali ostali bez 350.000  eura honorara! - BosnaInfo

Ubrzo nakon Cecine objave oglasila se i produkcija ovog TW formata uz saopštenje koje donosimo u nastavku:

– Počinje snimanje nove sezone “Zvezda Granda”: Očekuje nas spektakl Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, najpopularnijeg muzičkog takmičenja ne samo u Srbiji već i u celom regionu počinje sledeće nedelje. Ako je suditi po kastingu, koji smo napravili tokom leta, ali i raspoloženju našeg popularnog žirija, koji već u ponedeljak 26. septembra ulazi u velelepni studio Zvezda Granda, očekuje nas bogat muzičko scenski sadržaj i izuzetno gledana sezona. Kako smo lestvicu gledanosti postavili na sam tron u novu televizijsku jesen ulazimo ubeđeni da ćemo nadmašiti dosadašnje rezultate. Sezonu za nama pamtićemo po rekordnim rezultatima gledanosti – apsolutno najgledanija emisija u Srbiji. U prilog ovim tvrdnjama svedoče i zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti “Nielsen Audience Measurement”, koji govore da su emisije Zvezde Granda tokom čitave sezone imale ubedljivo najbolje rezultate, zahvaljujući kojima smo čvrsto držali tron kada je reč o najpopularnijim i najgledanijim emisjama u Srbiji i zemljama u regionu. Vrhunac blistave sezone i istorijskih rezultata, bilo je emitovanje finalne večeri, kada su Zvezde Granda ostvarila nezapamćen rezultat gledanosti u Srbiji, te je 33 odsto gledanosti TV Prve bio najveći procenat auditorijuma u poslednjih deset godina. Agencija “Nielsen Audience Measurement”, čija se merenja koriste, specijalizovana je platforma za televizjsku analizu, čime se dobijaju preciznii podaci o gledanosti određenog sadržaja. Svime navedenim, zabavno takmičarski šou program Zvezde Granda i u prošloj sezoni potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, koji drzi pažnju ubedljivo većinskog auditorijuma. Vidimo se uskoro! – poručuje se u ovom saopštenju.

Preporučujemo