Vijest da se rastaje jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, šokirala je kako domaće, tako i strane medije i cijelu planetu. Ovaj par je djelovao jako skladno, a kada je klupko krenulo da se odmtava, isplivala je cijela istina da su ova pjevačica i populari fudbaler već dugi niz godina u jako lošim odnosima. Pikeovi prijatelji su potvrdili da je fudbaler bio potčinjen u ovom odnosu i da mu je Šakira šefovala.

Šakira i Pike su obmanuli javnost
“Svi prijatelji Pikea su Šakiru zvali ‘šefica’ jer očigledno nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barselone. I to je od početka bio problem za slavni par. Šakira se nije osećala prijatno u Barseloni, a glavni problem bio je taj što ovde nije imala prijatelje. Najbolja prijateljica joj je bila bivša svekrva, majka Žerara Pikea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima. Sa Šakirom nije bilo lako živeti”, rekla je novinarka Lorena Vaskez u jednom TV šou programu, prenosi španska “Marka”.

Shakira i Pique su se razišli: Nogometaš ju je prevario i iselio se iz  kuće? - Slobodan tisak
Ipak, s druge strane, šire se brojne glasineda je razlog njihovog razlaska ustvari fudbalerovo nevjerstvo. Španski mediji su rekli da se Pike viđao sa dvadesetogodišnjom studentkinjom, koja je radila kao hostesa u Barseloni, a njen identitet za sada nije otkriven. Sada stiže informacija da se fudbalski as viđao i sa manekenkom Bar Rafaeli.

Koliko je bogata Šakira?
“Pre nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Rafaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da su bili zajedno i da je zbog njena manekenka išla u Barselonu”, izjavio je fotograf Džordi Martin i dodao da je te informacije proslijedio Šakiri.

“Šakira dobija puno novih informacija i saznaje stvari kojih uopšte nije bila svesna”, tvrdi on.

Preporučujemo