Da osobe iz javnog života, kako sa naše tako i sa svjetske scene život nije mazio i da su prije stečene slave imal buran život i nije nešto strano. Današnja akterka ove priče je imala zanimljiv život. Naime, glumica Mišel Fajfer, sada već šezdestčetverogodišnju glumicu oduvijek su smatrali jednom od najljepših glumica u cijelom Holivudu, a u nastavku vam donosimo njenu životnu priču koja je i više nego zanimljiva. Ono što je u isto vrijeme i čudno i zanimljivo jeste upravo to da Mišel sebe nikada nije smatrala lijepom.

Image
– U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača – rekla je jedne prilike ova lijepa glumica.

 

Ona je bila najviši đak u pkoli, a jako često se znala i potuči sa dječacima. Nikada nije bila redovna i prisutna na nastavi, a svoj prvi automobil je razbila, iz razloga što je bila pod uticajem dro*e. Jedne pilike upoznala je agenta koji joj je mnogo pomogao. Zahvaljujući njemu, oa je zaigrala u televizijskim reklamama,a a kasnije i u serijama, pa onda i u filmovima. Debitovala je u televizijskoj seriji “Fantasy Island”, a uloge je dobijala većinom zbog izgleda. Kada se doselila u Holivud, pala je pod uticaj kulta “breatharianism”. Njihove teorije temelje se na uvjerenjima da osoba može da živi bez hrane i vode i da se hrani vazduhom i sunčevim zracima.

Image
– Igrali su se sa mnom i terali me da doniram novac njihovoj organizaciji. Kada sam razgovarala sa bivšim pripadnikom pokreta, on mi je opisao manipulaciju kroz koju je prošao. Tada sam shvatila da sam bila deo sekte – ispričala je glumica, a da pobjegne od njih, pomogao joj je prvi suprug.

Ona se sa 22 godine udala za glumca Pitera Hortona. Na medenome mjesecu saznala je da je dobila ulogu u “Briljantinu 2” i odlučila da se posveti karijeri. To je narušilo njihov odnos, pa su se razveli 1988. godine. Ulogu u kultnom filmu “Lice sa ožiljkom” zamalo nije dobila, jer su je posmatrali kao ljepoticu, a ne kao glumicu.

– Na snimanju “Lica s ožiljkom” se dogodila nesreća. Al Paćina sam isekla staklom – otkrila je Fajfer.

Glumac Val Kilmer nije ostao imun na njene čari, pa joj je pisao poeziju. Svijet je ostao hipnotisan kada se pojavila kao u se*si kostimu u filmu “Betmen”.
– Osećala sam se kao u vakuumu. Stalno sam se otkopčavala da se ne bi onesvestila- otkrila je glumica koju su htjeli i u filmu “Niske strasti”.

U njen život ušetao je televizijski scenarista Dejvid I. Keli.

– Pomirila sam se s tim da sam jedna od onih koje mogu da održe dužu ljubavnu vezu. Ali s druge strane, jako sam želela decu, a nisam htela da ih imam ako nisam u braku – govorila je Fajfer.

Image
Iako je razmišljala i o muškarcu koji će joj bez obaveza napraviti dijete, odlučila se za usvajanje. Dva mjeseca prije nego što je usvojila dejvojčicu, upoznala je Kelija na sastanku na slijepo. Nekoliko mjeseci kasnije uplovili su u bračnu luku. Ubrzo je ostala trudna i malena Klaudija Rouz dobila je brata, Džona Henrija.

– Sladak je, inteligentan i ima dobar smisao za humor kao i veliko srce. Dobar je otac i skoro svakog dana mi šalje cveće – rekla je i dodala da se trude da imaju vreme samo za sebe.

Preporučujemo