Nekadašnji zadrugar i srcelomac koji je ostao zapamćen po svojim burnim ljubavnim odnosima, odlučio je da pred kamerama progovori o svim goručim temamam koje ovih dana pune naslovnice svih medija, pa je tako na samom početku razgovora, Filip otkrio da li će ubrzo stati na ludi kamen, a o čemu se mnogo spekulisalo u posljednje vrijeme. On je u samom startu stao na put svim spekulacijama do sada

PISMO OD RODITELJA: Filip Car u nedoumici! - Express

– Svi me nešto pitaju, možda jeste ispalo tako, ali lačić sam kupio nećaku, pa mi su mi zapali za oko i dva prstena. Rešio sam da obradujem i sestru i majku, tako da sam njima namenio te poklone, nije onako kako je ispalo.

 

Filip Car je također prokomentarisao i svakodnevno spominjanje njega lično u Belojkući, od strane svoje bivše djevojke Maje Marinković, kao i njenog sadašnjeg omka.

POMIRILI SE MINA VRBAŠKI I FILIP CAR: Ovo je dokaz - Express
– Nije mi drago kada me često spominje. Kada bilo ko kaže nešto, bilo dobro ili loše, nije mi to lepo. Razumem Bilala, mlad je dečko, ne znam koliko će mu poći za rukom to sve sa Majom, želim im puno sreće, trebaće im.

Takođe, prokomentarisao je i dopisivanje sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević, ali i pozivima koji su isplivali u javnost.

– Ne bih ja tu previše dao na značaju, previše sam dao. Ostaću suzdržan, nemam nikakav kontakt i ne želim da ga imam. Sve najlepše želim.

GOLA ZADNJICA I DUGE NOGE Filip Car pokazao novu devojku, svi komentarišu njeno izvajano telo! - Informer
Bivši zadrugar progovorio je i o učešću svog najboljeg prijatelja u šestoj sezoni, te otkrio koji savet mu je dao pre ulaska na velelepno imanje.

– Što se tile Zole, dao sam mu savet da uči od mene, da nađe neku novu ljubav, a ne da se stalno valja u istim fekalijama. Mislim da je to mnogima simpatično, ali realno porodicama nije i mislim da je najbolje da se sklone. Vidim da je već upao u priču i u problemu sa već poodmaklom trudnoćom. Ima vremena, nadam se da će se izboriti sa svime, ima dosta vremena još – rekao je Car

Preporučujemo