Poznato je da se naša najpoznatija pop pjevačica godinama bori za potomstovo sa svojim suprugom Rašom Novakovićem, što ona nikada nije krila i javno je pričala o svemu što prolazi u toku i psolije svake nažalost neuspjele vantjelesne oplodnje. Naime, nju je dirnuo gest žene sa kojom je zajedno bila za vrijeme posljednje vantjelesne oplodnje, pa su joj krenule suze. U nastavku članka vam donosimo šta se desilo.

Naime, našu pjevačicu je obuzela sreća zbog riječi koje joj je uputila ova žena. Ona je pozvala Gocu Tržan i rekla da joj je upravo Goca donijela sreću, a Goca je sve to odlučila da podjeli na društvenoj mreži Instagram.

– Moram nešto da podelim sa vama, dobila sam poruku od jedne žene sa kojom sam bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu, poslala mi je sliku tromesečnog dečaka i napisala da smo joj mi doneli sreću – pričala je Goca na Instagramu kroz suze, pa dodala:

Goca Tržan – Wikipedija
– Neka je živ i zdrav sto godina, eto to se broji, da nekom donesem sreću kada nisam mogla sebi. Sve vas volim puno i nemojte da odustajete – poručila je kroz suze pjevačica vidno sretna zbog te žene.

Goca Tržan i Raša Novaković podelili svoju radost sa svima || Hello Magazin!

Poznato je da Goca više od ičega želi potomstvo sa svojim sadašnjim suprugom, ali ih do sad nije još oobradovala neka sretna vijest da je vantjelesna oplodnja uspjela, ali ona nema namjeru da se zaustavi. Kako je i sama svojevremeno izjavila, njena najveća podrška je upravo njen suprug, pa je tako i jednom prilikom izjavila da je njen suprug rekao da mu nije važno to, jer on njenu kćerku iz prvog braka gleda kao svoje biološko dijete.

Preporučujemo