Naša poznata ojevačica Jana Todorović, se pojavla na ejdnom događaju, gdje je odlučila da progovori o svom braku kojeg dugo skirva od očiju javnosti. Naime, Jana i njen suprug Ivan su u braku 25 godina, a ona je sada po pvi put i priznala da je u svom braku imala velikih nesuglasica. Inače, ova pjevačca jako rijetko želi da priča svom privatnom životu, a javnost nije imala prilike da ranije sazna ove detalje.


– Kako da ne, to je bilo pre 20 i više godina, zaista je predivan osećaj. Poštovanje, razumevanje, tolerancija, to je najbitnije, zato moj brak traje punih 25 godina, to želim i našim mladencima. On je mlađi od mene dve godine, morao je da sluša i neke negativne komentare, bilo je ljubomore i svačega. Sada smo super, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka. Čuvam privatni život, ko želi, on to može – rekla je Jana Todorović za domaće medije.

Insče, Jana i njen muž Ivan su se upoznali prilikom jednog Janinog nastupa.

– Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu – pričala je Jana jednom prilikom, pa nastavila:

– Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: “Ti ćeš biti moja ili ničija”. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila.

Podsjećanja radi, otkad je zatvorila restorn, koji je otvorila malo prije pandemije, a sada već četiri mjeseca na vratima istog stoji katanac, dugo se premišljala kojom djelatnošću da krene da se bavi, , jer se u ugostiteljstvu nije proslavila, odlučila je da se oproba u biznisu s malinama. Kako domaći mediji saznaju, Jana je nedavno kupila malinjak kod Arilja.

Jana Todorović se oglasila, nakon što je pjevala na korona partiju, evo šta kaže o mogućoj kazni
– Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa – priča izvor blizak pjevačici.

Preporučujemo