Dragan Kojić Keba, poznat po svojim muzičkim uspesima, odlučio je da unese dozu zabave i originalnosti u svoju karijeru. Njegov najnoviji potez, inspirisan svetskom zvezdom Dženifer Lopez, izazvao je veliku pažnju i raspravu na društvenim mrežama.

Ovaj pevač, želeći da bude u koraku s globalnim trendovima, rešio je da “iskopira” Dženifer Lopez, te su ga tviteraši brzo prozvali “Dženifer Kojić Kejlo”. Njegova reinkarnacija poznate fore koja je bila viralna, a u kojoj izgleda kao da mu neko doliva vino, postala je hit među korisnicima društvenih mreža.

U originalnom snimku Dženifer Lopez, postavljen je kadar tako da sugeriše da joj neko sipa vino u čašu, dok ona pokušava da zaustavi tu akciju, insinuirajući da ne želi da pije više. Na kraju snimka, otkriva se da zapravo sama sebi sipa piće. Keba je prepoznao ovu zanimljivu situaciju i odlučio da je reinterpretira na svoj način.

U svom videu, Keba ne samo da je uspešno emulirao Dženifer Lopez već je i dodao svoj pečat uz dodatak iznenađenja – sviranje usne harmonike na kraju snimka. Ova kreativna i duhovita nadogradnja izazvala je pozitivne reakcije na društvenim mrežama, gde su korisnici brzo podelili video i izrazili oduševljenje Kebarovim smislom za humor.

Kroz ovaj neočekivani potez, Keba je pokazao svoju spremnost da eksperimentiše i prati svetske trendove, dok istovremeno pruža svojoj publici dozu smeha i zabave. Ova interakcija između umetnika i publike putem društvenih medija predstavlja primer kako se tradicionalna i digitalna sfera mogu sjediniti na inovativan način.

Preporučujemo