Kada je u pitanju naša folk scena tu je nekoliko imena, kada su pevačice u pitanju za koje se može rećio da su stvarno velike zvezde i da su one pevačice koje su u svojoj karijeri napravile toliko toga, da ima čak i neke svetske zvezde mogu pozavideti na rezultatima.

Naravno, da među pet najvećih zvezda spada i Dragana Mirković, koja je na sceni već skoro 40 godina, ali i dalje ne prestaje sa radom i nema nameru da stane sa snimanjem pesama, spotova i sa nastupima na koncertinma. Također, neki inostrani mediji posdlenjih godina pisali o Dragani te su konstantovali da je ona u svojoj karijeri zaradila toliko da se može svrstati u red i nekih najvećih svetskih zvezda.

Dragana osim za pevanje, ima itekkao sluha i za neke druge poslove, pa je poznato da je ona vlasnica medijske kuće DM, koja je najviše radi an promociji folk muzike na ovim prosotorima a poznato je i da je njen suprug Toni izuzetno uspešan biznismen te je zastupnk luksuznih prodaje luksuznih vozila za ovaj deo Balkana i Evrope. Ona kao i mnoge druge zvezde također zna i da ulaže svoje novce, pa je tako u austriji u kojoj živi sa svojom porodicom kupila i veliki dvorac, koji je postao poznat po gala zabavama koje Dragana iako ne često voli da organizuje.

Pevačica je najviše radila i na uređenju dvorca u kojem živi, a neki mediji su uspeli i da uđu u njen dvorac te da i naprave neke snimke na koji je to način Dragana sredila mesto u kojem uživa sa svojom poroodicom.

Preporučujemo