Na našim prostorima rijaliti programi nešto najpopularnije što imamo, već par godina Zadruga nosi najveću gledanost. Mi danas u nastavku ovog članka pišemo o ljubavnoj priči voditeljke Irine Vukotivć i nekadašnjeg učesnika rijalitija Save Radovića koja je je počela na jedna jako neobičan način. Naime, on je tokom 2006 godine bio učesnik u rijalitiju Veliki brat koji je Irina vodila i već tada su sevnule varnice među njima.

U to vreme su za Savom ludele mnoge devojke, a kada je napustio rijaliti program, Irina ga je intervjuisala a on je to iskoristio kako bi joj se udvarao. Međutim, on je tadan odlučila da ostane profesionalna i nije mu uzvratila ali su stv ari krenule svojim tokom nešto kasnije. Naime, 2007 godine su uplovili u vezu a ubrzo su nakon toga se i venčali. U braku su dobili ćerkicu Iskru, ali na veliku žalost razveli su se posle dve godine. Uprkos svemu oni su ostali u dobrim odnosima i posvetili se detetu, a Irina je tek pet godina nakon razvoda vratila je devojačko prezime.

Također, ona je nastavila da se bavi voditeljskim poslom, a i to jako uspešno a Sava danas živi i radi u Nemačkoj gde ima firmu koja se bavi promocijama. Radović je srećno oženmjen Željkkom sa kojom ima dvoje dece, a vrlo ej aktivna na Instagramu gde možemo da vidimo da se sa godinama nije mnogo promenio. Koje je vaše mišljenje o njemu? Da li ste pratili rijaliti Veliki brat i ko je vama bio favorit? pIŠITE NAM U KOMENTAR ISPOD.

Preporučujemo