Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Maja Berović se nakon nekoliko mjeseca od kako je na svijet donijela svog sina, odlučila vratiti svojim poslovnim obavezama, ali isto tako i radu na njenim novim pjesmama.

Galerija slika - Maya Berović skinula se gola: Uživam u Hrvatskoj, to je raj! | 24sata
Kako je u jednom intervjuu za domaće medije izjavila, scena joj mnogo nedostajala. Još uvijek je nije prošao taj adrenalin koji osjeti pred svaki svoj nastup, a onda nakon nastupa ne može da zaspi navečer od uzbudjenja. Ona ovih dana uveliko priprema svoj novi album, koji, kako ona kaže jedva čeka da pokloni svojoj vjernoj publici. Ona je svoju liniju nakon poroda dovela do perfekcije, kao i kompletan fizicki izgled, a kako se čini ona nikada nije bila ljepša i zadovoljnija sobom, a Maja je odlučila da otkrije pšta joj nedostaje.

Maja Berović OTKRILA da je suprug slika za Instagram, a sa PROVOKATIVNIM fotkama RADI OVO! | Najnovije vesti - Srbija danas
– Uvek mi pada teško razdvajanje od sina, ali mora da se radi. On je u sigurnim rukama, sa dadiljom, a nekad uskoče u pomoć bake i deke. Ne bih mogla da radim ovaj posao da nemam pomoć i smatram da je sve stvar dobre organizacije. Ipak, nedostaje mi – rekla je Maja za domaće medije, pa dodala da uživa u svojoj novoj životnoj, i najvažnijoj, ulozi, te da se u njoj dobro snalazi. Kako kaže, zadovoljstvo privatnim životom tjera je da i u poslu bude uspješna.

– Planiram da još više nastupam, tako da nema stajanja. Izbaciću desetak novih pesama, poigraću se sa trendovima i ukusima, ali biće i nekih starih saradnji. Biće novog zvuka, ali i one stare Maje na koju ste navikli i koju ste zavoleli – kaže pjevačica i dodaje da će za sve nove numere snimiti i video-spotove.

Preporučujemo