Pjevačica Mira Škorić doživjela je prije nekoliko godina dramatičan prekid vjeridbe s bogatim njemačkim biznismenom nakon što je otkrila da je bio nevjeran s drugim muškarcem.

Njen plan bio je jednostavan – željela je iznenaditi svog vjerenika spontanim posjetom njegovom stanu u Berlinu, ali umjesto očekivanog divnog iznenađenja, dočekalo ju je nešto potpuno suprotno.

Umjesto idiličnog prizora, Mira je zatekla svog partnera u intimnoj situaciji s drugim muškarcem, što je rezultiralo trenutnim prekidom svake komunikacije među njima. Prošle godine, Milica, prekrasna kćerka Mire Škorić, donijela je važnu odluku u svom životu – izrekla je sudbonosno “da” svom dugogodišnjem partneru.

Svadbene svečanosti održane su u elegantnom restoranu, a među uzvanicima su se našle brojne poznate ličnosti. Nedavno se Mira Škorić osvrnula na svoju suradnju s kolegom umjetnikom Acom Lukasom.

“Još 1998. godine imali smo priliku zajedno izvesti duet. Pjesma ‘Vrati nam se, druže’ izazvala je veliko zanimanje fanova koji su izrazili želju za snimanjem videospota. Iako postoje snimke naših živih izvedbi pjesme, nažalost, nikada nismo snimili spot za nju”, otkrila je Mira.

Ova suradnja s Acom Lukasom ostala je zanimljiva anegdota u njenom glazbenom putu. Unatoč propuštenoj prilici za stvaranjem videospota, njihova pjesma ostala je u sjećanju obožavatelja kao nezaboravan glazbeni trenutak. Mira Škorić nastavlja graditi svoju karijeru i otkriva nove aspekte svog života, dok njezina glazba i dalje dodiruje srca brojnih obožavatelja.

Preporučujemo