Starleta Senada Nurkić, javnosti poznatija kao Maca diskrecija rođena je u Tuzli, u Bosni i Hercegovini, a štiroj javnosti je postala poznat, nakon niza skan*ala koje je prijavila u jedno rijalitiju. Naime, ova starleta potiče iz jako siromašne porodice, koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Starleta svog oca nikad nije upoznala, a niti je on želio da se brine o njoj. Njena majka je u jednoj emisiji rekla da kada je satrletin oatc saznao da je ona trduna,ponudio joj novac da abrotira.

– Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi – pričala je gospođa Nurkić, a prenosili su mediji.


Ova starleta je svojevremeno pričala da je tražila oca, ali da nije uspjela da ga nađe. Njena majka za medije je priznala da to nije istina, jer kako je ona sama rekla, znala je gdje njen biološki otac živi.

Senada Nurkic Maca Official | Facebook

– Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla – ispričala je jednom prilikom Enesa

Preporučujemo