Ljubavna saga Jovane Nikolić i Marka Miškovića ocrtava se s bajkovitim konturama, a njihova emotivna veza s vremenom stapa se u neprolaznu čvrstoću. Sjajna pevačica Jovana Nikolić i njen životni saputnik, poslovni mogul Marko Mišković, otpočeli su svoju romantičnu priču gotovo pre deset godina, zaplovivši u ljubavne vode nakon dugogodišnjeg prijateljstva. Ta dragocena povezanost, oblikovana je u bračnu sreću 27. januara 2015. godine.

Uprkos nizu izazova i životnih oluja koje su kročile njihovim stazama tokom proteklih godina, njihova veza nije gubila snagu, već je, naprotiv, postajala sve snažnija. Kao vrhunac njihovog zajedničkog života, darovani su s dve dragocene devojčice. Dok postoji uvreženo mišljenje da plamen ljubavi u dugotrajnim vezama postepeno gubi intenzitet, Jovana i Marko samo su pojačavali vatru svog zajedničkog ognjišta. Jovana ističe da se odnosi uvek menjaju, da postoji period zanesenosti u prvim godinama, a zatim sledi stabilizacija. Unatoč izazovima, jača i sazreva prijateljstvo koje deli s suprugom tokom godina.

Ponosna majka i supruga, Jovana deli svoje iskustvo: “Odnos između nas dvoje neprestano evoluira. Ne mogu to svesti na jednu rečenicu, jednostavno smo se pronašli. Kada ljubav proistekne iz prijateljstva, to je sasvim drugačiji oblik veze.” Osim toga, Jovana, koja važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, nastavlja živeti skromno uprkos braku s naslednikom jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji. Ona ističe svoj normalan porodični život, rano ustajanje i odlazak u krevet, uključujući sve dnevne aktivnosti u skladu s ulogom supruge i majke. Bez obzira na visok društveni status, Jovana nikada nije bila plodno tle za tračeve, a kada se suoči s njima, to čini s osmehom i šoljom kafe u ruci.

Preporučujemo