Željko i Milica Mitrović su na listi najmoćnijih u šoubiznisu iza sebe ostavili mnoge vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umjetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa. Milica Mitrović je rođena 1971. godine u Beogradu. S obzirom na to da rijetko daje intervjue srpskim medijima, o njenom privatnom životu prije udaje za Mitrovića se ne zna mnogo. Željko i Milica su se vjenčali u septembru 1995. godine. On iz braka sa bivšom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani ima dvoje djece, sina i kćerku. Kako je u nekoliko navrata naveo, njegova bivša i sadašnja supruga su u vrlo dobrim odosima.

Milica Mitrović slomljena od bola, tuga u porodici (foto) || Hello Magazin!
Milica tada Pašić i Željko Mitrović upoznali su se tokom njegovog gostovanja na Trećem kanalu. Milica Pašić bila je voditeljka, a do poznanstva je došlo sasvim slučajno, kada je Željko gostovao u muzičkoj emisiji koju je ona tada vodila. Inače, Milica je tokom svoje novinarske karijere vodila emisije „Da li sam te već… video?”, „Folk top-lista“ i “Muzički spomenar”.

Milica Mitrović
Željko i Milica Mitrović vjenčali su se prije više od dvije decenije. U braku su dobili i dvije kćerke. Milica je 1. marta 2000. godine rodila Kristinu, a samo godinu dana kasnije stigla je i druga kćerka, Andrea. Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića, redovno objavljuje fotografije iz svog privatnog života na društvenoj mreži Instagram, a posljednjom je sve zabrinula.

Naime, “Velika šefica” je objavila fotografiju majke koja se nalazi u bolnici KBC “Dr Dragiša Mišović” uz emotivnu poruku. Na fotografiji se vidi kako Mitrovićeva drži mamu za ruku, a uz to joj je uputila poruku: “Volim te mama”.

Preporučujemo