Lazar Ristovski, istaknuti srpski glumac, nekoć je bio u braku s kolegicom Danicom Ristovski, što je dobro poznata činjenica. No, kako su godine prolazile, njihova ljubav je postupno kopnila, kulminirajući naglim raskidom njihove veze. Unatoč uobičajenom uvjerenju da su bili suđeni jedno drugome, odlučili su krenuti različitim putem.

Iznenadno, Lazar Ristovski i Anica Lazić uspjeli su održati svoju vezu otprilike godinu dana. Nakon što je glumac donio odluku o prekidu trogodišnjeg braka s Danicom, s kojom dijeli dva sina, prošlo je neko vrijeme. Vijest o Danicinom prekidu sve je ostavila u šoku, no ispostavilo se da ona nema prigovora na to.

Budući da je njihova veza trebala kulminirati zajedničkim starenjem, postalo je jasno da se temelj njihove ljubavi smanjio, što je dovelo do njezinog konačnog kraja. U tom kontekstu, Lazar, o kojem su kružile glasine o nevjeri s Danicom, brzo je pronašao sreću u društvu Anice Lazić, glumice koja je 39 godina mlađa od njega. Odlučivši se rastati od bivše supruge i krenuti u novo poglavlje s Anicom, Lazar je u potpunosti posvećen projektu “Dream Team” koji je trenutačno u tijeku.

Nakon dugog iščekivanja, zaljubljeni par se oglasio na svojim društvenim mrežama kako bi objavio da je dugo očekivani nastavak njihove omiljene serije konačno spreman za predstavljanje publici. Ključnu ulogu u produkciji imaju glumčevi sinovi, koji su pokazali svoj talent i u glumi i u režiji, preuzimajući čak i redateljske zadatke. S obzirom na njihovu obiteljsku povezanost, prirodno je da su međusobno čestitali i izrazili nadu u uspjeh prvog dijela projekta. Priroda veze između Lazara i Anice, kao i njihovo međusobno prihvaćanje, za sada ostaje tajna. No, nesumnjivo je da njegovi sinovi gaje duboku ljubav prema ocu i pružaju mu nepokolebljivu stručnu podršku.

Preporučujemo