Makedonski šoumen Bojan Jovanovski javnosti poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvora zbog pranja novca i slučaja “Reket”, a sada se pojavila i prva njegova fotografija iz zatvora koja je nastala par mjeseci prije na*ada. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je pre*učen u prije 5 dana u zatvoru, gdje izdržava višegodišnju kaznu. On je pušten iz bolnice, obajvila je policij za tamošnje medije. Iako se najprije pojavila informacija da su ga pre*ukla trojica muškaraca, prema riječima izvora iz makednoskog lista napad su navodno izvršila dvojica osuđenika, a pored Bokija napadnuta je još jedna osoba.

Boki 13

– Odmah su intervenisali pripadnici zatvorske policije koji obezbeđuju šetalište i osuđeni su razdvojeni. Dvojica napadnutih osuđenih odmah su odvezeni u zatvorsku ambulantu radi pružanja pomoći, a pozvana je ekipa Hitne medicinske pomoći koja im je preporučila pregled u Kliničkom centru Skoplje, nakon čega su odvezeni. U večernjim satima, osuđena lica su dala pismenu izjavu o onome što se dogodilo. Protiv osuđenih osoba koja su izvršila fizički napad, u toku je spremanje dokumentacije za sprovođenje postupka disciplinske odgovornosti – kažu u Ministarstvu pravde.Boki 13, Boki Jovanovski

Tom prilikom, Jovanovskog su šu*irali u stomak, koji je ranije operisao, a dobio je i hematom na glavi, povrede šake, ručnog zgloba i nadlaktice. Nađene su vidljive spoljašnje povrede, otok i ogrebotine. Na društvenim mrežama kruži selfi fotografija nekoliko zatvorenika koji poziraju u društvu Bokija u jednoj od ćelija.

Ovo je inače i prav Bokijeva fotografija od aprila ove godine kada se pojavio u javnosti, odnosno na sudu kako bi mu bila izrečena konačna kazna. Boki je skoro pa neprepoznatljiv, ali i u zatvoru brine o svom izgledu, te je za razliku od ostalih zatvorenika dotjeran, sa kačketom i naočarama na glavi.

Fotografija je, kako se može zaključiti, nastala u ćeliji u kojoj očigledno Boki leži, a na stolu koji je nasred sobe stoji torta, što znači da su nešto slavili.

Preporučujemo