Aleksandra Prijović nedavno je održala tri izuzetno uspešna koncerta u glavnom gradu Srbije, Beogradu, s velikim entuzijazmom najavivši da će nastaviti sa spektakularnim nastupima i u gradovima poput Niša, Sarajeva, Tuzle i Zagreba. Štaviše, tokom ovog niza koncerata, bez ikakvih naznaka da se obazire na eventualne prozivke koje bi mogle dolaziti od strane njenih koleginica.

Nesumnjivo, jedan od fascinantnih trenutaka tokom ovih nastupa bio je kada je Aleksandra Prijović unela nešto potpuno novo u svoj repertoar, uključujući i pesmu jedne od najpoznatijih pop diva, Jelene Karleuše. Iako su ranije kružile reči koje nisu bile pune hvale prema folk pevačici Jeleni Karleuši, Prija je pokazala da je umetnost iznad nesuglasica i učvrstila Karleušinu muziku u svojoj izvođačkoj ponudi.

Nedavno je Prijović imala zakazani nastup u Dizeldorfu, Nemačka, koji je bio jednako spektakularan kao i njeni prethodni koncerti. Međutim, iznenađenje za publiku bilo je trenutak kada je Aleksandra izvela hit “Slatka mala,” koji je inače pesma koju je popularizovala pop diva Jelena Karleuša.

Publika je bukvalno ostala bez teksta pred ovim neočekivanim izborom pesme, ali je brzo prigrlila ovu interpretaciju i reagovala na nju s oduševljenjem. Brzo se proširio video snimak ovog trenutka na društvenim mrežama, postajući viralan u rekordnom roku.

  • “Ovo je neviđeno dobro! Aleksandra je zaista iznenađujuća umetnica,” “Ne možete osporiti njen talenat i širinu njenog repertoara,” “Ovo je prava promena ritma za Priju, i sviđa mi se!” – samo su neki od komentara koji su se brzo pojavili i odražavali oduševljenje publike.

Preporučujemo