Kćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika najveći su izvor sreće ovog poznatog bračnog para, koji je unazad nekoliko mjeseci odlučio da stavi tačku na svoj brak i svako krene svojim putem. Budući da razvod ni za koga nije jednostavna i laka stvar, ovi ponosni roditelji svoje dvije nasljednice, uprkos tome što se nisu slagali u braku, i kao emotivni partneri, donijeli su odluku da ubuduće zarad njihovog mira zadrže pristojan, prijateljski odnos. I dalje ih manje više svuda vode zajedno i sve čine kako bi one kroz turbulentan period za porodicu prošle lagano, bez trauma.

Otkako se sa svojim nasljednicama iselila iz stana u kom je živjela sa Saletom Jovana se trudi da mezimicama samo kada je to neophodno govori ne. Njihove želje za nju su zapovijest, bar još neko vrijeme dok se čitava situacija ne stabilizuje. S tim u vezi, ona je nedavno napravila ustupak i svojim kćerkama dozvolila da imaju kućnog ljubimca. Slatki mačor, kog su pronašle, samo je privremeno trebalo da ostane u njihovom domu, ali kako su Đina i Helena insistirale da mu kupe kućicu, dohranu i sve ostale potrepštine, a s obzirom i na to da se on lijepo odomaćio, odlučile su da ga zadrže, čime se pjevačica pohvalila na društvenim mrežama.


Pojačanje za kćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika pristiglo je neočekivano, a budući da se bivši supružnici oko svega dogovaraju pretpostavlja se da se i Sale, koji će kćerke uzimati povremeno, sa tim složio te da će svi zajedno porodično voditi računa o ljubimcu Raletu.

Preporučujemo