Sina ukradenog iz porodilišta prepoznala u novinama! Ilona Novak (43) iz Kikinde sumnja da joj je jedan od blizanaca, koje je rodila 3. marta 1997. godine u Beogradu ukrade. Ona je izjavila da od bolnice nije dobila nikakav obdukcioni nalaz, otpusnu listu ili umrlicu. Sticajem okolnosti i slčnosti sa jednim djetetom koje je uočila u novinama pet godina nakon poroda bacili su joj so na ranu. Naime, zbog komplikacija tokom trudnoće, iz kikindske bolnice je prebačena u Beograd, gdje se porodila 3. marta 1997. godine prirodnim putem i na svijet donijela blizance u sedmom mjesecu trudnoće, ali su joj sutradan javili da je jedno dijete pre*inulo.Istraga o 10.000 nestalih beba!

Ona kaže da joj majčinski instikt govori već 21 godinu da je njen drugi sin, kome je namjenila ime Endru, živ. Čudan splet okolnosti uslijedio je pet godina poslije porođaja. Njenoj svekrvi, koja je radila u jednoj kikindskoj školi, prišla je koleginica sa novinskim člankom u kojem je za jednog petogodišnjaka tražen novac za operaciju vida.

Rasplet afere ukradene bebe: Otac želi da vidi sina pre smrti!

“Sličnost tog dečaka, U.M. iz Beograda i Denisa bila je neverovatna. Došla sam do njegove majke, kojoj sam rekla da moje dete liči na njeno i da želim da se upoznamo. Našle smo se u jednom restoranu u Beogradu sa sinovima. Obojica su imali probleme sa vidom i govorom. Interesantno je da za dva sata, koliko smo proveli zajedno, oba dečaka nijednom nisu zamucala. Čim smo se videli, U.M. je upitao “Mama, je l mi ovo brat?”, tvrdi Ilona.Neke ukradene bebe danas su već pedesetogodišnjaci - XXZONA

“Rekla sam da joj da nikoga ne optužujem, ali sam tražila da uradi DNK analizu koja bih ja platila. Međutim, odgovorila mi je da ona zna da je to njeno dete i da neće da ga maltretira. Pokrenula sam tužbu, ali je odibjena uz obrazloženje da nema dovoljno osnova”, kaže Ilona koja sa sinom Denisom i ćerkom Emilijom sada živi u Nemačkoj.

Preporučujemo