Starleta Iva Grgurić i njen dečko Nemanja Petošević su okončali svoju vezu, što su potvrdili kućni prijatelji porodice Petošević. Njihova veza, koja je bila obilježena turbulentnim trenucima, sada je stvar prošlosti.Prema izjavama bliskih izvora, čini se da nema povratka za ovaj bivši par. “Ta priča je okončana. Mali je prošao fazu starlete i sada je slobodan. Nisu njih dvoje jedno za drugo. To su dva različita sveta”, tvrdi jedan od prijatelja porodice Petošević.

Nemanja je svojom partnerkom često putovao i provodio lepe trenutke, ali na kraju su shvatili da im nisu suđeni. “Vodao je on nju na putovanja, uživali su, lepo su se provodili, ali nje išlo. To vam je najrealnija priča. Svako je otišao na svoju stranu.”

Dodatno, javno iznošenje njihove veze na društvenim mrežama je dovelo do nelagodnosti u Nemanjinim roditeljima. “Njegovim roditeljima nije bilo prijatno što se pisalo tako o njemu u medijima, ali sam je kriv jer je objavljivao javno na tim socijalnim mrežama i sam davao povoda. Prijala mu je pažnja, voli on da bude poznat. Po tom pitanju su isti. Nemanji je prijalo to da bude sa nekom damom koja je poznata u javnosti, ali je video da taj svet i nije baš tako sjajan i bajan”, zaključuje prijatelj Petoševića.

Iako su se ranije nakon raskida često brisali s društvenih mreža, ovoga puta Nemanja i Iva ostali su prijatelji na Instagramu, ali su odlučili ukloniti zajedničke fotografije koje su svjedočile o njihovoj sreći i zaljubljenosti.

Preporučujemo