Bivši suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, iskazao je odlučnu nameru da preuzme starateljstvo nad sinovima, Maksimom i Đorđem, nakon turbulentnog razvoda. Rastanak s poznatom pevačicom duboko ga je emotivno pogodio, a njegovo psihološko stanje nakon sudskih odluka najbolje se oslikava u izjavama koje je dao medijima. Dušan, koji decenijama živi u Australiji, otvoreno je izrazio svoje osećaje i nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

Nakon sudske odluke o razvodu, Jovančević nije štedeo reči kako bi izneo svoje viđenje situacije. Tvrdnje o iskorišćavanju od strane Tanje zbog novca, navodi o prethodnoj upotrebi opijata i sumnje u njenu sposobnost da bude majka postale su središnje tačke njegovih izjava. Ove tvrdnje ponovno će biti izložene pred sudom na zakazanom ročištu 8. decembra, gde se očekuje da Dušan pruži dodatne dokaze koji podržavaju njegove tvrdnje.

Tanja Savić, s druge strane, insistira da se ispitivanje njenog bivšeg supruga izvrši putem video poziva, izbegavajući direktni susret oči u oči. Ova situacija predstavlja retkost, a mnogi izražavaju sumnju u verodostojnost Dušanovih tvrdnji. Ipak, javnost ostaje zainteresovana iščekujući sledeće korake u ovoj pravnoj borbi.

Trenutna starateljska prava dodeljena su Tanji, dok Dušan ima pravo na viđanje. Međutim, on smatra da to nije dovoljno, posebno s obzirom na geografsku udaljenost, te ističe snažnu nameru da se promeni sudski sporazum kako bi starateljstvo nad decom bilo povereno njemu. Celokupna situacija, koja je uključivala i nelegalno zadržavanje dece u Australiji, rezultirala je ne samo pravnim borbama već i emotivnom transformacijom i ličnim promenama kod oboje bivših supružnika. Tanja je pronašla novu ljubav, dok je Dušan postao posvećen svom fizičkom izgledu i pronašao ljubavnu sreću u Srbiji. Ova pravna saga svedoči o kompleksnosti porodičnih odnosa i borbi za starateljstvo, pružajući javnosti uvid u izazove koji prate razvod poznatih ličnosti.

Preporučujemo