U našem narodu postoji duboko usađeno uverenje da je poziv za kumstvo nešto što se ne sme olako odbiti. Taj etički princip se često smatra nepisanim pravilom među ljudima, gde se očekuje da se kumstvo prihvati kao izraz poštovanja i prijateljstva. Međutim, nedavno se dogodio zanimljiv incident koji je izazvao iznenađenje mnogih. Glavni akter ovog događaja je Saša Popović, poznati zabavljač i dugogodišnji prijatelj sa Žikom Jakšićem.

Nakon razvoda od Dajane Paunović, Saša Popović je odlučio da javno predstavi svoju novu izabranicu, advokaticu Tijanu Mijailović. Odmah su krenule spekulacije o braku, a među glasinama se pojavila i informacija da je Saša unapred odbio ulogu kuma na planiranoj svadbi. Ova vest je izazvala nevericu, s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo i poslovnu saradnju između Saše i Žike.

Prema rečima izvora bliskog Saši, Žika je u šali pitao Sašu da li bi bio kum na njegovoj svadbi, na šta mu je Popović odlučno odgovorio negativno. Uz iznenađenje Žike, Saša je objasnio svoj stav rečima: “Doneo sam ti maler kad si se venčao sa Dajanom, nije potrajalo, pa neću opet da rizikujem.” Ovaj odgovor odražava opreznost i neku vrstu sujeverja koje je Sašu navelo da se distancira od uloge kuma.

Inače, Saša Popović uživa veliku popularnost na domaćoj estradi zahvaljujući svom izraženom smislu za humor i korektnom odnosu prema kolegama. Međutim, zanimljivo je napomenuti da postoji jedna osoba na estradi s kojom Saša nije u kontaktu već punih 23 godine. “Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u Zvezdama Granda,” izjavio je nedavno Popović u jednoj televizijskoj emisiji.

Preporučujemo