Slobodan Boba Živojinović, ugledni teniski velikan, nikada nije propuštao priliku istaći svoju duboku ljubav i iskreno poštovanje prema Aleksandri Prijović, izuzetno dragocenoj snaji njegovog voljenog sina Filipa. U nedavnom ekskluzivnom intervjuu za hrvatske medijske kanale, dok je boravio u društvu svoje živopisne supruge, estradne dive Lepe Brene, Živojinović je otkrio svoje osjećaje prema odnosu s ovom talentiranom mladom damom, naglašavajući njenu izuzetnu ličnost kao “jednu predivnu i emotivnu osobu”.

Bez imalo okolišanja, vjerujem da su se kod Aleksandre skladno uklopile sve kockice života. Ona je ne samo predivna, već i emotivna osoba koja svojom iskrenošću osvaja srca svih prisutnih. Aleksandra je osoba koja ne može suspregnuti emocije, plakanje na njenim nastupima je poput istinskog ogledala njene čistote i dobrote. Nije ni čudo da su brojni poznati pevači pritekli u pomoć, podržavajući je i želeći biti dio ovog grandioznog spektakla. Sve ovo nije slučajnost, već je to predivna bajka koja se odvija pred našim očima, priča koja budi divljenje, a mi smo svi tu da s ljubavlju podržimo našu dragocenu djecu i da budemo uvijek uz njih – iznio je Živojinović u emisiji “Kod nas doma” na HTV-u.

Vrijedno je spomenuti da, uz Bobu, u istoj emisiji uživo kao gostovala je i Lepa Brena, koja se našla na udaru hrvatske javnosti. Naime, tokom tog događaja, osim što je podržala Aleksandrino umetničko delo, Brena je iskoristila priliku za sublimno promoviranje proizvoda iz vlastite kompanije. Ovaj potez izazvao je burne reakcije u hrvatskoj javnosti, koja nije štedela uvredama i kritikama, a voditeljka emisije također nije prošla neprimetno u tom kontekstu.

Preporučujemo