Pevačica Milica Pavlović intenzivno se priprema za nadolazeći spektakl u Štark Areni, a nedavno je podijelila svoje iskreno razočaranje u kolegu Acu Lukasa. Ova dva umetnika su pre nekoliko godina zajedno radili na duetu “Kidaš me”, no situacija se zakomplikovala kada je Milica morala ukloniti pesmu s YouTube platforme kako bi izbegla brisanje celog kanala, čemu su uzrok bila autorska prava koja su bila isključivo u vlasništvu Aca Lukasa.

Milica, zbog svojih prijateljskih odnosa s Lukasom, nije insistirala na potpisivanju ugovora, a sada, kako ističe, izražava duboko žaljenje zbog svoje naivnosti i poverenja u kolege. U najavi nadolazećeg koncerta u Štark Areni, Pavlovićeva je otkrila svoje ogorčenje zbog cele situacije. “Dobro se pripremite za 23. decembar jer ćemo u Štark Areni zajedno uglas pevati ‘Kidaš Me’! Možda je nećete moći slušati na YouTube-u, ali ćemo je zajedno izvoditi na koncertu. Ovo je definitivno najskuplja pesma u mom opusu, kako finansijski – prvo muzika i tekst, potom spot, nastup, pa čak i performans i promocija, zaista su zahtevali značajna ulaganja. Nažalost, zbog svega toga, izgubila sam mnogo živaca i doživela stres, a na kraju sam bila primorana da je uklonim s YouTube-a kako bih sačuvala celokupni kanal od potencijalnih problema”, izjavila je pevačica.

Ovaj incident je Milicu naučio važnoj lekciji, kako ističe u svojoj objavi na Instagramu. Iako je u prošlosti bila sklonija oslanjanju na poverenje i prijateljstvo umesto potpisivanja ugovora, sada je odlučna u tome da se svaki poslovni aranžman zapečati pismenim sporazumom kako bi izbegla slične neugodnosti. “Ovaj događaj me je naučio važnoj lekciji. Od tog dana, bukvalno niko ne diše vazduh u studiju dok se ne potpiše ugovor. Iako je možda naporno, ja sada imam bezbroj tih ‘važnih papira’, a svi su sigurni. Bez obzira na sve, Milica Pavlović neće dozvoliti da je prevari”, zaključila je Milica u svojoj objavi.

Preporučujemo