Poznati pjevač Sloba Radanović trenutno uživa u obiteljskom odmoru, no njegova supruga Jelena nedavno je podijelila svoje iskrene osjećaje s pratiteljima na Instagramu, izražavajući svoje frustracije i tjelesne promjene s kojima se suočava. Njene riječi otkrivaju iskrenu stranu svakodnevnog života, kroz koje prolazi kao mnoge žene.

Jelena je hrabro iznijela svoje nevolje, spominjući probleme s opadanjem kose, hiperpigmentacijom koja je posljedica hormonalnih promjena tijekom trudnoće, alergijom na sunce te proširenim venama. Izrazila je zabrinutost zbog tih promjena na svom tijelu, postavljajući pitanje koliko je to pošteno prema njoj kao osobi. Osim toga, spomenula je i svoje brige o celulitu, koji je svima poznat, ali se često skriva.

Važno je napomenuti da su Sloba i Jelena nedavno prošli kroz tešku situaciju tijekom svog obiteljskog odmora kad su saznali da je majka Jelene postala žrtvom pljačke. Dodatno, Jelena je, prema izvješćima, doživjela napad od strane svog bivšeg supruga ispred njihove kuće u Višnjičkoj Banji, što je dodatno pojačalo njihovu emocionalnu napetost.Sloba Radanović, pjevač i suprug Jelene, nedavno je izrazio svoju podršku košarkašu Boriši Simaniću, koji je pretrpio teške ozljede tijekom sudara na košarkaškom terenu. Simanić je kroz niz operacija izgubio bubreg, a Sloba je prozvao hrabrim herojem, pozivajući sve da se prisjete njegove hrabrosti i izdržljivosti u ovim teškim trenucima.

Pjevač je komentirao situaciju: “Želim sve podsjetiti da je Boriša operiran u noći s 30. na 31. kolovoza. U početku se činilo da je operacija bila uspješna, no na žalost došlo je do komplikacija tijekom postoperativnog oporavka.” Slobine riječi odražavaju suosjećanje prema sportašu i svjesnost o teškom putu koji je pred njim.Iz svega navedenog jasno je da Sloba i Jelena prolaze kroz izazovne trenutke u svom životu, ali se suočavaju s njima hrabro i podržavaju druge u svojoj zajednici. Njihova iskrenost i suosjećanje prema drugima dodatno naglašavaju njihovu ljudskost usprkos slavi i izazovima koji ih okružuju.

Preporučujemo