Nije nepoznanica da se Milica Todorović ponosi svojim roditeljima i da ne krije čime se oni bavi. Ona jako često na svojim društvenim mrežama dijeli najsmješnije trenutke koje provodi sa svojom mamom i tatom. Ona je miljenicu publike gdje god da se pojavi, i uvijek napravi odličnu atmosferu i žurke za pamćenje. Jedna je od naših najtraženijih pjevačica. Zbog posla kojim se bavi rijetko provodi dane s porodicom.

Inače, Milicin otac, Milan Todorović radi na jednoj benzinskoj pumpi u centru Kruševca. On je zbog svoje duhovistosti postao prava Instagram zvijezda.

– Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice. Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim – priča Milan, pa nastavlja: – Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se – uz osmijeh dodaje Milan. Pitali su ga i kada je posljednji put vidio svoju kćerku Milicu.

– Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Bila je ovde kratko pre nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu. Celo leto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gde sve ide – završio je ljubazno Milan, a zatim je zamolio da ga izvinu, stvorio se poduži red na pumpi, jer mnogi samo kod njega žele da natoče gorivo i razmijene nekoliko riječi s ovim nasmijanim i uvijek dobro raspoloženim gospodinom.

Milica Todorović: U Hrvatskoj je najjača publika, nastupam tu 10 godina i  uvijek se radujem tome | 24sata

Preporučujemo