Naša sve popularnija pjevačica i pobuednica prvog rijaliti programa Zadruga 1, Kristina Kija Kockar je odlučila da otkrije da li bi ponovo ušla u neki rijaliti.


Naime, ona je se sada požalila sedmo sili da je imala jako težak period tokom ljeta, koje je sada već iza nas. Kako kaže radilo se o napadima panike, koje i sada proživljava. Kija se tokom ljeta suočila sa zdravstvenim problemima, pa je tako prizala da joj je se sve skupilo. Kako je ona priznala, svašta joj se izdešavalo , imala je zdrvastvene probleme, pa za njokm odmah i neki njoj bliski ljudi i da joj se mnogo toga izdešavalo u jednom trenutku.

Ovo je mala Kija – Kockareva se nije mnogo promijenila, a milo lice je nasljedila od majke Nadice – Haber.ba
Domaći mediji su je upitali da li bi ušla u Zadrugu , na što je ona odgovorila:

– Sada sam prvi put izašla onako da puno vas vidim i iskreno imam napad panike. Povisio mi se pritisak, pa sam popila lek za pritisak sada – otvoreno je kazala Kija.

– Pitali su me već mnogi, nikad ne reci nikada. Nisam ni pregovarala oko toga, razgovarali smo o nekim drugim stvarima. Nemam pojma, ne znam. Sada trenutno ne, ne razmišljam o tome – rekla je Kristina i otkrila da se ne plaši ulaska u rijaliti:

KOMENTARI PLJUŠTE Kija Kockar pokazala zgodno nauljeno tijelo (FOTO) - Aloonline.ba
– Nemam strah od “Zadruge 6”, to je materija koju držim u malom prstu. Nisam razmišljala dok me niste pitali – završava Kija.

Podsjećanja radi, ona je bila u braku s Slobom Radanovićem, međutim on je u Zadruzi 1 uplovio u ljubavnu veu sa Lunom Đogani. Kristina je nakon toga ušla u Zadrugu kako bi se pred cijelom nacijom obračunala sa svojim tada još uvijek zakonitim mužem, a Srbija i region 8 meseci bili su svjedoci njihovih svađa, izliva emocija, potresnih momenata, u jednom trenutku i borbom da se spase brak, a nakon rijalitija svi smo svjedočili i konačnom krahu istog.

Preporučujemo