Malena princeza Šarlot i princ Džordž nisu mogli da zadrže suze na sahrani njihove prabake kraljice Elizabete druge, a njihova majka Kejt Midlton odmah je nježno utješila mališane. Ipak, na Tviteru se pojavio i snimak koji je nasmijao cijelu javnost, a sve zbog sedmogodišnje princeze za koju je poznato da je prava mala “šefica”.

Naime, dok je kovčeg sa tijelom kraljice prolazio pored njih, malena princeza je snimljena kako starije bratu objašnjava kraljevski protokol.

Simbol koji je ponela princeza Šarlot ima veliko značenje za kraljicu Elizabetu: Mali detalj na haljini nije ostao neprimećen (FOTO)

“Moraš da se nakloniš”, poručila mu je sedmogodišnja sestraa s pomalo prijekornim izrazom lica, te nasmijala brojne poštovaoce kraljevske porodice.

Da Šarot ima u sebi zapovjedničku crtu, cijeli svijet je mogao da posvjedoči u julu u toku proslave kraljičinog platinastog jubileja. Naime, kamera je uhvatila malenu princezu kako svog mlađeg brata, četvorogodišnjeg princa Luisa opominje tokom vožnje kočijom.

Zanimljiv momenat princeze Šarlot i Megan Markl na sahrani kraljice

Ona i njena braća sjedili su nasuprot svoje majke i Kamile, a neko vrijeme su mahali okupljenima. U jednom momentu svi osim princa Lusia su prestali da mašu, a Šarlot je odlučila da ga opomene tako što ga je zaustavila svojom rukom. Ranije je čak i sama kraljica otkrila da je Šarlot “glavna” među braćom. Kada je imala dvije godine, a njen brat šest, pitala, kraljica je upitala jednu djevojčicu da li je pazi stariji brat, na šta je njena mama odgovorila da je situacija obrnuta. “Baš kao Šarlot i Džordž”, odvratila je tad kraljica.

Sada su Šarlot i Džordž ponovo skrenuli pažnju. Naime, mediji su se raspisali o situaciji koja je tipična za djecu. Džordž je štipao svoju sestru Šarlot, a ona se okrenula i tiho jauknula. Zatim se njihova strina, Megan Markl, nasmiješila, ali Kamili se dječje ponašanje nije svidjelo, prenose strani mediji.

Mala princeza Šarlot se rasplakala na kraljičinom sprovodu

Jedan stručnjak za čitanje s usana rekao je da je Kamila zatim rekla Kejt Midlton – “vodi je”.

Inače, ovo nije prvi put da princ Džordž i princeza Šarlot imaju slične simpatične situacije u javnosti, pa su tako u junu na proslavi kraljičinog jubileja sve nasmijali kada je Šarlot popravila držanje svog brata tokom sviranja nacionalne himne.

Preporučujemo