Aleksandar Sofronijević je jedan od najpoznatijih harmonikaša u našoj zemlji, ali i regionu. Aleksandar je rado viđern gost na svim privatnim ali i javnim proslavama, i gdje god da se pojavi svojim darom za sviranje harmonike dovede atmosferu do usijanja. Naime, on je prema saznanjima srpskih medija stvio tačku na odnos i raskinuo sa svojom izbranicom Sanjom, sa kojom je trebao da stane pred oltar.

Aleksandar Sofronijević: Uskršnje praznike sam provodio sa porodicom, a danas slavim sa devojkom - Nikad nije kasno - Grand Online
Dobro obavješten izvor koji je bio blizak nekadašnjem paru je ispričao za domaće medije kako njih dvoje nisu u emotivno vezi već nekoliko mjeseci, ali da su odlučilida ostanu u dobrim prijateljskim odnosima.

Ona je ispunila mnoge moje snove": Aleksandar Sofronijević nahvalio Sanju Ćulibrk i najavio svadbu
Svi njihovi poznanici i njihovi bližnji su očekivali njihovu svadbu, pa ih je zbog toga iznenadila odluka ovog već sada bivšeg para da prekinu vjeridbu, ali ipak nisu željeli da pričaju o tome.

Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju – ispričao je za domaće medije izvor blizak Sofronijeviću i Sanji.

SANJA MI JE LIJEVA I DESNA RUKA: Sofra nahvalio djevojku i otkrio kako sarađuju - Express
Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi – kazao je Aca.

Preporučujemo