Svako je od nas na početku bio dete i prvačić u školi, pa tako da svi znamo kakvi to dani znaju da budu. Međutim, to su nekim lepi dani, a dok su drugima mora zato što su deca inače okrutna prema onima koji se ili ne uklapaju ili nisu toliko smaopouzdani kao njihovi vršnjaci.

Tako mi danas pišemo o ćerci slavne žene sa Balkana o čemu mnogi mediji pišu, jer njena ćerka upravo proživljava tako nešto. U pitanju je ćerka Ljiljane Jakšić Salvete koja je pre nekoliko krenula u školu. Da podsetimo, da je rođnje ove curice bila velika vest pre osam godina jer ju je Salveta rodila kad je imala 52 godine. Sada već ulazi u sedmu deceniju života, ali joj je jako drago što je postala majka tako kasno i svoju ćarku Dariju mnoogo voli i sve joj pruža. Uvek je govorila kako su Dariju članovi šire porodice obasipali poklonima pred polazak u šolu i da su svi bili jako uzbuđeni.

Salveti je mnogo drago bilo jer je mogla svoju ćerku da otprati u školu na njen prvi dan škole i to je sa radosti uradila, ali je mala Darija naišla na probleme. Naime, njeni vršnjaci i prijatleji iz razreda su krenuli da je provociraju sa izjavama kako je njena mama zapravo baka.

Međutm, kasnije se ispostavilo da se Darija ogradila tako što je ponosno rekla da je to njena mama. Retko se žene rađaju u njenim godinama, ali se čini da uprkos svim tim uvredama od strane Darijin drugara iz razreda i dalje guraju napred i mnogo su sretni što je Darja konačno krenula u školu.

Preporučujemo