Poznati pevač Miroslav Ilić je navodno odlučio da zabrani izvođenje svojih pesama u Zvezdama Granda, odnosno u svim formatima te produkcije, a kao razlog navodi se kao neprofesionalan odnos produkcije prema pevaču. Miroslav se poslednjih godina minimalno pojavljuje u javnosti, a to radi uglavnom kada promovše svoje koncerte.

Budući da je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, medijsko eksponiranje mu i nije potrebno jer pesme i hitovi u njegoovoj 50 godina dugoj karijeri umesto gostovanja i intervjua. Hitove su često znali da pevaju i takmičari Zvezda Granda može se reći i najviše ali kakoo mediji prenose, Miroslav je odlučio da tome stane na put. “Iako bi mnogi pomislili da se Ilić na korak da zabrani izvođenje svojih pesama u ‘Zvezdama Granda’ odlučio zbog privatnog odnosa s Lepom Brenom, koja je čitavu deceniju uključena u skandal oko njegovog očinstva, pa je čak i svedočila protiv kolege koji joj je mnogo pomogao na početku karijere, ova stvar je mnogo ozbiljnija i vezana je isključivo za poslovni odnos Miroslava i ‘Grand produkcije'” rekao je izvor koji je jako blizak slavnom pevaču.

Zvezde Granda se emituju već 15 sezona a Grand produkcija postoji 24 godine i za sve to vreme Miroslav Ilić nikada nije bio pozvan ni u jednu emisiju, bez obzira na kojoj televiziji se emitovala. On je jedini pevač srpske estrde koji nikada nije kročio u prostorije ni u studio Granda na Košutnjaku, dok sa druge strane deceniju i po takmičenje iz subote u subotu obeležila je činjenica da poneki pevač otpeva i poneki njegov hit.

Posle otpevane pesme niko ne spomene Miroslava, i svi se ponašaju kao da je taj hit svačiji, pa je sada Miroslav odlučio da stane put tome. U nekoliko navrata je Saša Popović u drugim emisijama govorio kako nema prblema s njim i da bi voleo da ga idi u programu, ali do toga nije nikad došlo. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučujemo