Tatjana Blagojević je u svojojstra*0j i nevjerovatnoj ispovijesti za domaće medije otvorila dušu i isšričala je svoju uža*nu životnu priči i između ostalog i to da ju je njen svekar si*0va0. To je kako je ona rekla doživjela u prvom braku, a drugi muž je kako je ona rekla pokušao da se u*ije pred njenim očima.

Zbog ovoga većina žrtava nikada ne prijavi silovanje | Express
“Udala sam se u veliku porodicu, misleći da ću biti srećna, jer sam dete razvedenih roditelja”, navela je Tatjana Bjegović.

Kako je rekla, ona je samo željela da ima porodicu i sigurnost i mislila je da je to dobro za domačinstvo-.

“U tom braku sam doživela toliko poniženja, na početku nisam smela ništa da kažem, bilo me je sramota da ispričam šta mi se desilo”, dodaje Bjegović

Djevojčica dva puta pretrpjela zlostavljanje? Iživljavali se od ranog jutra
Ona je najprije ispričala komšinici šta joj se desilo, a ona joj je rekla da se to isto desilo i sa prvom ženom njenog supruga koja je pobjegla od te porodice. Nesretna žena je navela da je njen suprug bio mirna duša, u ništa se nije miješao i nikad se nije suprotstavljao porodici, a bio je vezan za majku. Ona kaže da neće da priča o njemu ružne stvari jer sa njim ima dva djeteta ali je o svekru iznijela š0kan*ne detalje.

“Taj čovek ne preza ni od čega. Bilo je puno sitnih detalja na koje na nisam obraćala pažnju. Sklanjala sam se od njega”, rekla je za svog bivšeg svekra Bjegović, pa nastavila:

“Bila je nedelja, leto, zaova moja sa suprugom odlazi do grada, mi smo živeli u selu. Odnela sam ručak svekru i pitala sam ga da li da sačekam, kako bi vratila posuđe. On je počeo da me vuče, tamo vamo. Videla sam da mi nema spasa, savladao me je strah, panika, i nisam mogla da mu se suprtotstavim”.

Slovenija: Marokanac nakon izlaska iz zatvora silovao dvije djevojke

Zatim je uslijedila i njegova š0k izjava, pa se ona prisjetila tih riječi.

“Nemoj da brineš, on verovatno ne može da ima decu”, rekao je svekar misleći na svog sina i dodao:
“Ja ću tebi da nap*avim dete”.

Prema njenim riječima, svekar je nastavio da je progoni nakon sil0v*nja, govoreći da je zaljubljen u nju i da mu se sviđa. Ono što je najbolesije je to što njen muž nije reagovao na sve to, dodaje ona

Preporučujemo