Milica Todorović oduvijek je bila središte pažnje svojim neobičnim i šaljivim ponašanjem, što nije prošlo neprimijećeno među njenim kolegama. Mnogi su joj prigovarali zbog toga što se ne ponaša kao tipična zvijezda, već se često zabavlja i glupira na javnim mjestima. No, sada je otišla korak dalje i iznenadila sve odlukom da se više neće posjećivati frizerske salone, već da će sama bojiti i uređivati svoju kosu kod kuće.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila urnebesan video u kojem se može vidjeti kako se zabavljeno boji kose u svom vlastitom domu. “Moja sestra me uspješno obojila, ali to mi nije bilo dovoljno. Uzela sam četku i preostalu boju i odlučila ofarbati i svog vjernog Fiću. Kaže mi da ga peče i da mu idu suze”, s osmijehom je izjavila Milica. Nakon toga, njenom dečku su stvarno potekle suze od jakog peckanja boje, te je cijelo vrijeme jaukao kako mu se glava pregrijala i da više ne može podnijeti, dok se Milica smijala do suza.

Podsjetimo, nedavno je Milica slavila svoj rođendan, a videozapisi koje je objavila na društvenim mrežama izazvali su pravu pomutnju. Tog dana se, u pijanom stanju, penjala na stolice i izvodila razigrane plesne pokrete. Prije toga, čak je i plakala dok joj je Indira Radić pjevala na uvce.

Preporučujemo