Naša jevačica Kristna Kija Kockar i pobjednica Zadruge 1, odlučila je da progovori o svom životu, ljubavi, ali i traumama, koje su ostavile trag i koje nikada neće moći da zaboravi. Ona je na samom početku otkrila kako najviše provodi nedelke i šta joj to najviše priređuje zadovoljstvo neradnim danima.

 

SMISLILA ŠTA ĆE STUDIRATI: Kija Kockar planira da se posveti pravu - Express
Uglavnom se odmaram ili viđam sa prijateljima, neka kafa, bioskop… Možda večeras i odem u bioskop. Moj život može da bude film, ali trenutno je možda horor. Šalu na stranu, nema tog filma koji mene može da opiše, recimo da bih od svakog filma bilo po malo. Možda i drama i ljubav, malo horora, ima tu svega – rekla je Kija.

Ona se osvrnula i na borbu protiv na*ilja nad ženama, pa odlučila da prizna da li je i sama bila žrtva istog.

KOMENTARI PLJUŠTE Kija Kockar pokazala zgodno nauljeno tijelo (FOTO) - Aloonline.ba
– Suočila sam se sa psihičkim na*iljem, za to kažu da najviše ostavlja posledice. Ja sam neko ko najviše osuđuje na*ilje. Što se tiče moje porodice, samo sam jednom to videla. Moja baka, takođe je bila neko ko je trpeo na*ilje… Prvo sećanje koje imam kao dete, tati sam bila do visine kaiša… Desilo se jednom i nikada više, nije dozvoljavala da se to ponovi. Nažalost, moje drugarice su to doživljavale više puta… Meni je majka dala primer šta nikada u životu ne treba da dozvolim. Imala je naočare taj dan, kada ju je otac udario i komad stakla joj se ure*ao tu kod oka, ali sve se završilo kako treba – rekla je Kija.

Ona je tkođer otkrila da li je ikad sa svojim ocem pričala na temu na*ilja na d njenom majkom, i priznala kako se nosila sa tim sve ove godine.

OVDJE SPAVA KIJA KOCKAR: Pogledajte luksuzni stan gdje boravi! (FOTO+VIDEO) | Ekskluziva.ba
Nisam mu nikada postavila to pitanje, ali neka druga jesam. Znam zašto je to uradio. To je jedan vid nemoći, kukavički, kada ne možeš verbalno, prelaziš na nasilje… Kada sam prvi put pričala sa njim na tu temu, nisam ništa pitala jer nema potrebe, nema opravdanja za to. Krivo mi je što nije odgovarao za to. Nisam ljuta na njega, jer moj otac nikada nije digao ruku na mene, a na majku sam ponosna kako je odreagovala i tada i kasnije. Da je on sada živ, ne bih se libila da ponovim da je njegov potez bio nešto najgnusnije što je mogao da uradi. Kasnije mislim da je shvatio da je pogrešio, jer je umro sam. Iz svega sam izvukla dobru pouku, a to je da ništa ne treba trpeti – istakla je Kija .

Preporučujemo