U “Eliti” se razvila žestoka svađa između dvaju protagonista, Davida Romana Čuburca i Nenada Macanovića, poznatog kao Bebica. Ovaj dramatični sukob započeo je zbog krađe koja je pokrenula niz događaja u kojima je postalo jasno koliko duboko neprijateljstvo između ova dva lika seže. Ova iznimno napeta situacija dostigla je svoj vrhunac kada je izbila fizička tučnjava među njima, a čak je i Milena Kačavenda uključena u ovu kontroverznu okršaju.

Na početku konflikta, Roman Čuburac je odlučio napustiti svoj dom u Šimanovcima nakon što je optužio Bebicu za krađu novca i obiteljskog prstena, tvrdeći da mu ga je poklonila njegova kći. Međutim, njihova svađa nije se završila samo riječima. Netko je nasrnuo na Macanovića, pritom ga fizički napao i izazvao pravi kaos. Drugi prisutni su reagirali na ovo nasilje, pokušavajući smiriti situaciju, dok je Marko Đedović pokušavao umiriti Romana.

Sukobi riječima i prijetnjama nisu prestali, a situacija se dodatno zakomplicirala kada je Romano Čuburac optužio Bebicu da mu je ukrao cigarete te da ih je dobio zahvaljujući svojoj kćeri. Ova optužba je izazvala novu svađu između njih dvojice.Milena Kačavenda također je bila uključena u ovu dramu, konfrontirajući se s Romanom i branila Bebicu. Između njih se odvijao žustar verbalni sukob u kojem su izmjenjivali oštre riječi i prijetnje.

Sve ovo rezultiralo je fizičkom tučnjavom između sudionika, što je zahtijevalo hitnu intervenciju osiguranja kako bi se prekinula svađa i spriječila daljnja eskalacija nasilja. Ovaj dramatični incident nije samo ostavio emocionalne rane između likova u priči “Elite”, već je također stvorio napetu atmosferu i postavio temelje za buduće sukobe i neprijateljstva među njima.

Preporučujemo