Željko Ražnatović Arkan, poznat kao vođa paravojske i ikona balkanske muzičke scene, ostavio je dubok trag u javnom i ličnom životu, ali malo toga se zna o njegovim vezama i ljubavnom životu pre nego što se venčao sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Iako su mnoge žene bile privučene njegovim šarmom, Ceca je bila ta koja je zauvek osvojila njegovo srce.

Njegova prva supruga bila je Natalija Martinović, a njihov brak okončan je kad je Arkan priznao svoju ljubav prema Ceci. Natalija je otišla sa svoje četvoro dece, čime je okončala 13-godišnji brak sa Arkanom. Ona je napustila kuću, a Arkan je izjavio: “Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Tada sam se zaljubio u Cecu.”

Arkan i Natalija su bili u braku od 1981. do 1994. godine i imaju četvoro dece: blizance Vojina i Nikolu, kao i ćerke Mašu i Milenu.

Arkan je takođe bio u vezi sa glumicom Ljiljanom Mijatović, iako je malo poznato o njihovoj vezi. Iz te veze su dobili ćerku Anđelu. Ljiljana Mijatović ostvarila je izuzetan uspeh kao glumica, a mada je malo poznata, svojom lepotom privukla je pažnju, uključujući i Arkanovu.

Zanimljivo je da se Arkana i Cecu sudbonosno sreo dok je ona bila u Nemačkoj i gledala intervju sa njim u Plejboju. Njihova ljubavna priča počela je 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinental”. Arkan je tvrdio da se zaljubio u nju na prvi pogled, a njihova svadba 1995. godine privukla je ogromnu pažnju javnosti i medija.

Njih dvoje su dobili sina Veljka i ćerku Anastasiju. Međutim, njihova ljubavna priča doživela je tragičan kraj kada su Arkan i njegovi prijatelji ubijeni u hotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine. Ceca je bila prisutna u tim teškim trenucima i pokušala je oživeti supruga. Ova priča i dalje intrigira javnost, iako je prošlo mnogo godina od njihove tragične sudbine.

Preporučujemo