Luna Đogani se nedavno vratila iz Amerike, gdje je sa svojim suprugom Markom išla na kratki odmor. Ona je odmah po povratku sa ovog putovanja o kojem je mašatala cijeli život progovorila o planovima za budućnost i o tome da li se uskoro može očekivati prinova u njihovoj porodici.

Ovako je Luna znala da ima tumor na dojci: Osjećala je ove simptome i odmah zakazala operaciju - Express
– Mogu reći da mi je put jako prijao, bili smo 12 dana. Bili smo u tri grada i svaki grad ima nešto svoje. Oduvek me je privlačilo da vidim to gde se snimaju filmovi, da vidim te ulice, ceo život me je to privlačilo. Amerika je svet za sebe, ono treba doživeti – započela je Luna.

Ona je otkrila i kako je podnijela razdvojenost od svoje kćerke Mije, ali i otkrila ko je bio zadužen za čuvanje malene.

Luna Đogani operisala lijevu dojku: Njena majka se borila sa sličnom opakom bolešću - Express
– Plašila sam se kako ću da podnesem, nikada se toliko nismo razdvajale. Bilo mi je teško, ali nisam bila toliko tužna koliko sam mislila da ću da budem. Uživala je sa mojom mamom, ali i tatom. Zahtevala sam da mi se svaki dan šalju slike, da vidim svaki segment dana. Kada smo se srele, bila je u šoku kada nas je videla. Nije htela da nas pusti posle tri dana – dodaje Đoganijeva.

 

Također je olučila da otkrije razlog svoje sreće, ali i koje su njene želje kad je njena porodica u pitanju, i priznala čemu se nada u skorije vrijeme.

Luna Đogani i Marko Miljković slave prvu godišnjicu braka
– Mnogo me je promenilo na bolje. Moramo nekada da pustimo da nas život vodi tamo gde treba. Danas sam srećna, nije ništa lepše moglo da mi se desi od ovoga što sam postala majka. Hvala Bogu na svemu. Priželjkujem drugo dete i želela bih sada jednog sina, ako bih mogla da biram. Svi kažu da su sva muška deca ‘mamini sinovi’ i to me mnogo zanima – bila je iskrena Luna.

Preporučujemo