Kada su u pitanju svadbe to je jedan od najvažnijih događaja kod ljudi, svakog para koji se odluči na jedan takav korak, pa svaki par koji se venčava želi da njihovo venčanje prođe u najboljem mogućem redu, da sve bude lepo i romantično i da na kraju svi budu zadovoljni, kako mladenmci tako i sve zvanice. Ali, dosta često se neke stvari ne mogu kontrolisati i često zbog ponašanja pojedinih ljudi često venčanja i zabava zna da krene u nekom drugom pravcu, a nekako je to jako često na našim krajevima. Kod nas venčanja znaju da budu jako zanimljiva na više način i da na kraju završe na društvenim mrežama.

Pa je tako i na ovom svadbenom veselju situacija totalno izmakla kontroli kada se kuma, očito pod dejtvom alkohola, popela na krov kuće a ovaj snimak je na kraju završio i na društvenim mrežmaa. Slavlje u dvorištu jedne kuće je došlo do svoje kulminacije kada je uz zvuke trube kuma se popela na krov od kuće, pa je počela da lomi crepove sa krova kuće.

Nju su na to sve svatovi ohrabrili te su je podržali dok je ona u veselom ludilu odlično pravila sve veću rupu na krovu, a nakon toga su joj mnogi gosti na svadbi krenuli da bacaju novčanice za njen nastup, a ona je sav taj novac trpala u svoj dekolt. Na društvenim mrežama su se nakon objave snimka pojavili i mnogi komentari a dosta korisnika se pitalo kakva je to kuma koja dođe da ruši kuću, a mnogi su zaključili da je kuma možda od dobiveih para i popravila kuću.

Preporučujemo