Nažalost, više ni jedan dan ne može proći, a da se ne moramo oprostiti od barem jedne malde osobe dnevno. Nažalost, i danas je takav dan. Tinejdžerka Ana Ilić, koja je imala samo devetnaest godina, tragično je nastaradala u sa0bra*ajnoj nesr*i, koja se desila u Vladimirovcima, nadomak grada Šapca. Ona je nastradala kada se sa svojim dečkom vraćala sa rođendanske proslave svojih prijatelja.

Bili zajedno u trenucima pre tragedije
Podsjećanja radi, njih dvoje su bili u automobilu kada su prvo udarili u drva, koja su u momentu ne*reće bila naslagana pored puta, poslije čega su završili pored puta i udarili u banderu.

– Nesrećna devojka ostala je mrtva na mestu, dok je mladić pukom srećom prošao bez ozbiljnijih posledica. Od siline udarca vozilo je izvalilo betonsku banderu – objasnio je izvor i dodao da je za volanom vila Ana, dok je njen momak bio na mjestu suvozača.

Opraštaju se od prijateljice
Prijatelji ove mlade tragično nastradale djevojke se opraštaju na drušvenim mrežama od nje sa potresnim porukama.

– Srećo moja počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, volim te najviše na svetu. Najdraža, volim te, počivaj u miru – napisano je na njenim slikama.

Saobraćajna Nesreća, Vladimirci, Ana Ilić
Mještani naselja gdje se dogodila ova saobra*ajna nes*reća ispričali su za domaće medije da ih je probudio stra*ičan udar i da su zatekli prizor koji ih je ostavio bez teksta na mjestu nesre*e, dok su ljudi koji su se zadesili tu trčali po ulici i pokušavali da pomognu unesre*enoj djevojci i njenom momku.

– Nesreća se dogodila nedaleko od moje kuće. Svi smo pospali, a onda je nešto puklo. Samo sam rekla: “Nešto se loše dogodilo”! Moj sin je istrčao napolje prvi i uhvatio se za glavu – ispričala je mještanka.

Preporučujemo