Naša pjevačica Goca Tržan je jedne prilike pričala u kakvom je odnosu njena kćerka Lena sa svojim ocem, za čije ime pjevačica ne želi ni da čuje, kao i da li je bila plod ljubavi.


– Jeste, bar sa moje strane. Ja uvek imam utisak da, evo do sad, do mog sadašnjeg supruga, uvek sam imala utisak da ja više volim nego što sam bila voljena – istakla je pjevačica Goca Tržan.

– Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari – ispričala je Goca i otvoreno priznala:

– Da nisam bila u toj vezi, možda nikada ne bih bila u braku sa…

– Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta.

Znači, stidite se svog izbora? upitala je voditeljka.

 

– Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam videla. Uspela sam zato što mi je vaša koleginica na moje kako je mogao ovo, kako je mogao ono, meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem a ne roditelju svog deteta, rekla: “Nemojte da se ljutite na sebe ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite”. Onda sam stala i rekla sebi: “Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim verovatno kompatibilan, sa mnom nije jet to nije moj sistem vrednosti i nije moje moraln etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim – rekla je Goca.

Preporučujemo