Naš poznati folker i pobjednik rijaliti prograa Farma 2, Miloš Bojanić svoj privatbi život krije daleko od očiju javnosti, pa se iz tog razloga sa svojom suprugom skoro nikada ne eksponira u javnosti. Ipak, ono što je poznato javnosti je to da je on u braku sa zanosnom crnkom Brankom, koja je mlađa od njega 24 godine. On je bio dio Zadruge 3, a mmalo prije svog ulaska, priznao je da je u Americi prevario svoju suprugu, sa dvadeset godina mlađom ženom, pa je poručio i da će priznati vanbračno dijete ako ima.

Miloš Bojanić

– Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete – rekao je pevač.

Ipak, on mudri šuti i krije ajveću tajnu da je svojevremeno navodno preoteo ženu svom bratu. To se sve desilo prije nego što je upoznao Dragicu, koja mu je rodila dva sina, Baneta i Mikicu, ali je on pod pritiskom porodice na kraju morao da ostavi bratovu žeu i nađe novu koja će mu roditi djecu, jer su tako naredili.

– Još je pokojni Sinan Sakić otkrio kako je Bojanić svom rođaku preoteo ženu, odnosno bratu od ujaka, Zbog svega su ga pljuvali i mrzili, ma niko nije hteo da priča s njim, ni njegovi roditelji. Nije dugo bio s njom, oko devet meseci, jer nije mogao da izdrži pritisak, svi su se okrenuli portiv njega. Sinan je to javno pričao, a Miloš je navodno pretio tužbom, ali ga nikada nije tužio jer je znao da Sinan može sve da dokaže. On i dan-danas ne priča s tim bratom. Taj mučenik kome je skinuo ženu jedne noći se napio pa je s pištoljem krenuo da ubije Miloša. Srećom pa je njegova majka to javila Bojanićima koji su odmah pozvali policiju. Da ga policija nije sačekala ispred kuće, Miloša danas ne bi bilo – otkriva izvor iz Novog Sada.

S druge strane, Miloševa sadašnja žena Branka nikada nije željela da komentairše bilo šta.BRATU PREOTEO ŽENU! Miloš Bojanić ženu krije od očiju javnosti, a malo ko zna da je 24 godine mlađa od njega - Express

– Miloš je imao mnogo žena pre mene, a ja nisam ta koju je preoteo. Nek je Sinanu laka zemlja, on je aludirao na Miloševog rođaka koji živi u Luganu. On je jedan gospodin koji je mnogo pomogao Sinanu u karijeri. Te priče koje se sada vrte desile su se pre 20-30 godina i nema smisla da se ja petljam u to – rekla je Branka, koja je dodala da rijaliti ne gleda jer ne želi da se izlaže stresu, pošto brine za zdravlje svog muža.

Preporučujemo